معرفی رشته مهندسی شیمی -- صنایع غذایی
مهندسی شیمی گرایش مهندسی صنایع غذایی، علوم مهندسی جدید را برای طراحی دستگاهها، خطوط فرآیند و واحدهای تولید مواد غذایی بکار می گیرد. این رشته جنبه های تئوری وعملی طراحی که شامل طراحی هر یک از واحدهای فرآیند، طراحی خطوط مختلف آماده سازی، فرآوری و بسته بندی مواد غذائی وهمچنین طراحی کارنجات تولیدی صنایع غذائی است را مورد توجه قرار می دهد.
هدف از این دوره تربیت متخصصین، پژوهشگران و مدرسین است که بتوانند
با توجه به خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، میکروبیولوژی، تغذیه ای و بهداشتی
مواد غذائی به طراحی یا تدریس در ارتباط با ایجاد واحدهای تولید پرداخته و
یا در امر رفع مشکلات خطوط تولیدی صنایع غذائی کمک نمایند.
طول و نظام آموزشی دوره کارشناسی ارشد مهندسی شیمی- صنایع غذائی مطابق آئین نامه آموزشی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی مصوب شورایعالی برنامه ریزی میباشد.
تعداد کل واحدهای مورد نیاز دوره بشرح زیر میباشد.
1- دروس اصلی 15 واحد از لیست جدول دروس اصلی
2- دروس اختیاری 9 واحد از لیست جدول دروس انتخابی
3- سمینار 2 واحد
4- پایان نامه 6 واحد
32 واحد